Паднах за новия грим на Sonia Kashuk, който се налага на миг на око

Често е забавно да се развихри с поглед с очи – знаете ли, че вида, която отнема 30 минути минимум, се нуждая от шест различни сенки, както и пет четки за правене. Въпреки това много от времето, когато на повърхността си, аз обикновено просто седя на дивана като залепена бум на дървен труп и чакам на тиквата си да се превърне в карета.

Когато нямам апетит за външен вид на много стъпки, обръщам менюто си от бързи лакомства за грим-третира като новото мигане на набор от очи на Соня Кашук (12,99 долара).

Реклама

Наскоро пуснатият комплект с молив от три части включва две пухкави блестящи кремови сенки в злато, както и сребро, както и метален дефинирал на очите (хаха! Почти въведох „Metallica“) в блестящ бронз.

Ако сте изкопали моливите на Metropolitan Decay Glide-On Shade, които излязоха по-рано тази пролет, може наистина да харесате тези две блестящи кремови сенки, които са нещо като метални еквиваленти на дрогериите.

Нанесете ги върху капаци или линии на косъм, точно като рутинни сенки, като смесите краищата, както и изчакайте минута или така, за да ги оставите да зададат. Както и когато са настроени, те не помръднаха за нищо! Изтърках ги, поръчах вода върху тях, облизах мост на гърба на ръката си, както и след това се надрасках с него с моя изрязан пирон – по принцип те не се активизират, докато не бъдат въведени в a Тежка задача за отстраняване на грим. Харесвам.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Блестящи крем сенки в злато (вляво), както и сребро (вдясно)

Метално дефиниране на очите

Swatches от поверените на Flash: Shimmering Creme Shadow in Silver, Shimmering Creme Shadow в злато, както и дефиниране на метални очи

Без светкавицата

Що се отнася до блестящия бронзов метален дефинирал на очите в снимачната площадка, тя е като пренебрегваното средно дете на Ян Брейди. Да, това е възхитително, както и се вкопчва добре да се хвърли, както и водни линии, но това не е никъде толкова дълготрайно, колкото блестящите креми за сянка. Удобен? – Да. Както и аз вярвам, че работи добре с двата други цвята.

Дори и с посредствения дефиниращ метален очи, двете блестящи сенки от крем вземат този набор от добре цени от страхотен към страхотен. Надявам се, че Соня въвежда много повече от тях в допълнителни цветове, както и завършва скоро. Вярвам, че са направо невероятни.

Цена: $ 12,99
Наличност: Предлага се сега в Target, както и по същия начин онлайн
Грим, както и рейтинг на блога за обжалване: A (A+ Ако облицовката продължи по -дълго)

Какъв беше връхната точка на вашия ден на гърбицата?

Моите бяха няколкото минути, които прекарах да ритам днес следобед с чаша чай от лайка. Направих кратка почивка, за да се възнаградя за постигане на всичко в списъка ми със задачи.

Реклама

Какво си толкова тази вечер? Идеално сега се наслаждавам на епизод на предоставяне на милион долара (моето ново виновно удоволствие), както и дразнещи раздели с приложението Cat-O-Matic.

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Author Image
lpoxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *