Как да извадите стреса от преместването

спазването на приноса е от още един автор.

Има някои неща, които се шумят страхотен по време на концептуалния етап, но бързо се оказват грешка. Опаковането на конфитюр, колкото можете в едно седмично пътуване, е едно от тях. Приканването на възможно най -много хора на тържество в къщата ви е друго. както и тогава има цялата материя на движещата се къща. Изглежда страхотно, когато визуализирате страхотните времена; Както и след това да влезете в процеса на преместване, както и стресът, който ви удря, харесвате скала. Те заявяват, че преместването може да бъде толкова стресиращо, колкото развод, Yikes!

Но не е нужно да е по този начин. По -долу разглеждаме няколко съвета за изваждане на стреса от преминаването към нов имот.

Отделете време

Всяка задача е стресираща, ако не я предоставяте адекватно време за изпълнение. Всичко! Що се отнася до преместването, важно е да приемате нещата бавно. Ще искате да си осигурите достатъчно време, за да опаковате всичките си вещи, да се подготвите за преместването, да приключите с документите, както и така нататък. Не е трудно да се види как точно би имало огромна разлика между това да се опиташ да направиш всичко това след шест месеца, а не шест седмици.

Работа с експерти

Колко пъти сте се премествали в къщата преди? Веднъж? Два пъти? Какъвто и да е числото, вероятно е есента в категорията „не много“. Това е още една причина, поради която е толкова стресиращо: не разбираме какво правим! Има обаче хора, които разбират точно как да направят нещата гладко. Те са професионалисти. Работете с надеждни, опитни истински агенти за недвижими имоти, за да се грижат за всички необходими документи, както и да наемете бизнес като екологични микробуси-Преместване и съхранение, за да доставите продуктите си от А до Б. Все още ще имате някаква работа на Направете, но поне ще можете да си починете, като разбирате, че най -трудните елементи на преместване са били погрижени.

Подгответе се добре

Колко сте подготвени за преместване, ще повлияе точно колко е стресиращо. Нека имаме предвид, че чувствата на стрес на хората се увеличават значително, когато са гладни, както и сънливи. Както и това е нещо, което е напълно под ваш контрол! В дните, работещи толкова, колкото преместването, уверете се, че получавате достатъчно shuteye, както и също така приготвяте някои ястия, които можете да ядете по време на преместването, така че винаги сте добре хранени.

Деца, както и работа

Не би ли било хубаво, ако можете да натиснете бутона за пауза върху останалите задължения на живота си, когато се движите? Е, можете, до известна степен. Нещата стават предизвикателни, когато се опитвате да се движите, докато също жонглирате работа, както и децата. Вземете няколко задачи от задачата си за няколко дни преди това, както и след преместването, а не само в деня: ще оцените това малко допълнително време. За децата е най -добре да ги намалите с бабите и дядовците си или с приятел, поне за най -маниакалните етапи на движението. Те ще влязат само в метода в противен случай.

Author Image
lpoxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *