Организирано кулинарно пространство: Организирането на вашата кухненска зона за предстоящата година

Спазването на приноса е от още един автор.

Кухненската зона е сърцето на всякакъв вид домакински дом, както и ще се откриете там през целия ден, независимо дали е да готвите или да ядете със семейството; Искате да бъде организирано убежище, както и приятно място. Може да поддържате кухнята си безупречно чиста; Въпреки това, където съхранявате храната си, както и компонентите, могат да окажат влияние върху точно колко гладко може да работи вашата зона на кухнята. Спазването е някои неща, които трябва да се вземат предвид дали кухнята ви е поради реорганизирана, както и ако изисквате да започнете да разопаковате това, което сте купили от магазина за хранителни стоки по различен начин.

Сухи зони за съхранение

Вашите рафтове, шкафове, както и ако имате късмет, за да имате такъв, пространството на килера, може да побере множество компоненти, които да добавите към всичките ви най -добри рецепти, така че си струва да поставите някои повярвани да ги организирате внимателно. Вярвайте за продукти, които вземете най -много; Ако солта, както и черен пипер са подправка, трябва да има в кулинарното ви пространство, тогава ги съхранявайте някъде, където можете да достигнете с лекота. Изсушените ви билки, както и подправките, също трябва да отидат някъде достъпни, за да гарантирате, че можете да ги вземете, както и да оживите готвенето си, без да се налага да разглеждате векове.

Обемни кутии, както и буркани, които осигуряват основата на едно-фут, както и течно готвене, трябва да бъдат подредени спретнато, както и да се съхраняват в шкаф, който е лесен за достъп. Не искате никакъв вид злополуки, ако трябва да вдигнете тежък буркан, докато стоите на табуретка; Така че долният рафт на един от шкафовете ви в кухнята е идеалното място за нарязани домати, както и нахут. Що се отнася до вашия ориз, макаронени изделия, както и изсушени юфки; Можете да направите функция от тях, като ги декантирате в различни буркани, както и да ги показвате на рафтовете на кухнята си. Ако обаче не искате да екранирате храната си, можете просто да ги оставите в оригиналната им опаковка, както и да ги пуснете в хладно, сухо шкаф или килер.

Зони за съхранение на студено

Първото място, на което вероятно ще се насочите, след като купувате за храна, е хладилникът фризер; Необходимо е да влезете конкретни неща в страхотна, както и мразовита атмосфера възможно най -скоро. Струва си да инвестирате в устройства за кухненска зона, които ще продължат, така че можете да проверите сайтове като www.productexpert.com, за да получите пълни прегледи на продукти, преди да направите всякакъв вид огромна покупка. Ще искате първо да вземете всичките си млечни продукти, както и да се насочите към средата, както и зоната на вратата на хладилника.

Млякото трябва да отиде на долния рафт; Въпреки това, много от големите бутилки не са във форма, както и вие изпълнявате опасността от разливи, така че вместо това можете да го пуснете отстрани на вратата, така че е лесно да се хванете, когато младежите искат зърнени храни. Маслото, сиренето, както и яйцата трябва да бъдат там, където температурата е най -последователна; Така че точно в средата, където можете да ги хванете с лекота, е перфектно. Вашите пресни плодове, както и зеленчуци, ще имат собствени определени чекмеджета, в които да седят; Много зеленчуци като малко влажност, така че чекмеджетата за зеленчуци ще осигурят правилната атмосфера за успешно съхраняването им. Запазете предварително опакованите си салати, както и хрупкавите листа в оригиналната опаковка ще помогнат да запазят свежестта си за по-дълго. Също така е супер просто да отпечатате торбичките с подходящ клип или вратовръзка, така че можете да вземете шепа маруля, когато изисквате да оживите сандвич или храна.

Author Image
lpoxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *