Спускане на дома си с бързи и основни идеи

Следният принос е от друг автор.

Домът ви е нещо, което винаги може да искате да се гордеете. Независимо дали наемате или притежавате дома си, да си доволен от къщата е нещо, което всички можем да бъдем, ако опитаме. Но вашият дом може да се нуждае от малко разпръскване от време на време, за да ви помогне да изглеждате страхотно. Не всеки има банка, пълна с пари, готова да украси всяка стая, а не всички от нас наистина имаме време за съществени обновявания, но има лесни начини, по които можете да подобрите дома си, за да изглежда невероятно. Имайки това предвид, ето някои от нещата, които трябва да опитате.

Отървете се от претрупването и боклука във вашия дом
Всички можем да бъдем виновни, че оставяме да се претрупват и боклук се натрупват в домовете ни. Може да е навън, където мислите от погледа си от ума, или може просто да сте получили нови неща като мебели и да не се отървете от по -старите неща от дома си. Много повече неща, които имате, много по -неудобни и разхвърляни вашият дом може да се появи и можете да загубите от поглед украсата или всъщност това, което искате да видят хората. Може да е време да започнете да мислите да се отървете от претрупването и боклука веднъж завинаги. По -големите артикули могат лесно да се съхраняват далеч, ако не искате да се отървете от тях и разглеждането на неща като строителството на самостоятелно съхранение може да предостави различна опция. За по -малки артикули, защо да не опитате да спечелите малко пари от нежеланите си неща? Използване на уеб сайтове като eBay за продажба на артикулите в нов дом. Наличието на комбиниран и боклук безплатен дом наистина може да промени това как изглежда вашият дом и количеството пространство, което имате.

Боя
Следващото нещо, което бихте могли да помислите, е да нарисувате една стена в една стая. Създаването на функция в някои от стаите, които използвате най -много, създава впечатление за пълна декорация, без да се изразходват много усилия или пари. Това може да бъде контрастен цвят, някакъв тапет или дори да се използват снимки и рамки за снимки, за да създадете функцията, която търсите.

Дълбоко чисто и промяна наоколо
И накрая, дълбокото чисто може да направи голяма промяна в това как изглежда и се чувства домът ви. Трябва да помислите за последния път, когато сте преместили диваните на вакуум или за последен път, когато преместите мебелите наоколо. Отделянето на време за почистване на нещата, включително вратите, дъските за скитиране и прозорците, ще накара една стая да се почувства напълно нова. Докато сте в това, можете да помислите за стъпка наоколо. Това би могло да помогне на една стая да се почувства различно, а също така да ви даде шанс да промените използването или целта на една стая. Малкото подобряване може да създаде голяма разлика за вашия дом.

Да се ​​надяваме, че тези идеи ви карат дома си.

Author Image
lpoxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *