Uncategorized

Неделя с раздели котката, грим, както и талисман за блог за красота, кн. 643

Ако има едно нещо, обичано, това беше силно парче на дъгата. ? Искам да кажа, че той също харесваше истински дъги. Преследвахме много заедно през годините си, които живеят заедно тук, в Новато. В този град съм виждал повече дъги, отколкото всеки вид друго място, което съм живял.

Те се справят с различно значение сега, когато той си отиде … всеки път, когато видя дъга, на програма, в която вярвам, както и неговата склонност към аксесоари за дъга, както и грим на дъгата. Не се страхуваше да разтърси жизнено око.

Реклама

Rainbow Rosie

Вчера имаше дъга в източното небе, както и когато казах на Роузи това, тя ме шокира, като ме помоли да изработя по поръчка на яка за нея. Не исках да проявявам много вълнение, затова се опитах да го играя готино … Поддържах го занижен, което вярвам, че е нейният стил. Колкото и да исках да го инкрустирам с живи кристали, се въздържах, както и го поддържах просто, както и елегантен. ?

Реклама

Колебая се да се обадя по телефона, да я нарека бонафиден коте дизайн, тъй като разбирам, че тя не е в етикети, но трябва да кажа, че това са няколко от най -добрите й снимки досега.

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Author Image
lpoxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *